CAT   |   ESP   |   ENG  
dissabte, 24 de febrer de 2018  
Contacte  
 
Escola Univeer

Serveis a l'estudiant

Biblioteca


La Biblioteca té un fons especialitzat en Infermeria, Teràpia Ocupacional i ciències afins pensat per donar suport a l'aprenentatge, la docència i la investigació.

 

Disposa de nombrosos recursos d'informació i serveis adreçats a la comunitat universitària (estudiants, professors, personal d'administració i serveis) i a la comunitat professional (ex-estudiants i tutors de la pràctica). 

 

Actualment, la Biblioteca gaudeix d'una important i única col·lecció de documents relacionats amb les àrees d'estudi de l'EUIT. Compta amb un ampli fons de llibres i revistes en paper, així com en format digital. També té materials audiovisuals i accés a bases de dades especialitzades en ciències de la salut. El seu catàleg en línia es pot consultar fent clic a la imatge.

 

 

més, disposa d'un twitter oficial @EuitBiblioteca a través del qual els estudiants poden interactuar amb les publicacions del servei de biblioteca.

 

 

 

La Biblioteca ofereix serveis d'informació bibliogràfica i préstec als seus usuaris. Cada any es fan sessions de formació als nous estudiants per ajudar-los a conèixer tots els seus recursos i serveis. Els usuaris disposen de taules d'estudi individuals.

 

HORARI

 

De 9:00 a 20:25 h, de dilluns a divendres.

Del 15 de juny fins al 15 de setembre (aproximadament) s’avança l’horari de tancament. El més  d'Agost, vacances de Nadal i Setmana Santa tancat la biblioteca romandrà tancada.

 

PRÉSTEC

 

Per poder gaudir del servei de préstec de llibres i vídeos s'ha d'acreditar la condició d'eestudiant, ex-estudiant, professor o personal d’administració i serveis de l’EUIT.


Biblioteca
 
C. DE LA RIBA, 90
08221 Terrassa • Telèfon 93 783 77 77